Валентина Любомська обрана головою Тальнівської районної ради

Валентина Любомська обрана головою Тальнівської районної ради

26 листопада 2015 року відбулася перша сесія новообраної Тальнівської районної ради сьомого скликання, в роботі якої взяли участь 34 депутати районної ради.

Відкрила сесію голова районної виборчої комісії Надія Оксаниченко, яка проінформувала присутніх про підсумки виборів депутатів районної ради та визнання їх повноважень. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Відповідно до Закону України «Про місцеві вибори» Тальнівська районна рада обрана в кількості 34 депутатів від 8 політичних партій. За підсумками виборів депутатами районної ради стали: 8 представників – Радикальної партії Олега Ляшка, 6 – політичної партії Всеукраїнське об’єднання \”ЧЕРКАЩАНИ\”, 5 – партії \”БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА \”СОЛІДАРНІСТЬ\”, по 4 – Народної Партії і політичної партії \”Громадянська позиція\”, 3 – політичної партії Всеукраїнське об’єднання \”Батьківщина\”, 2 – Аграрної партії України, 2 – політичної партії Всеукраїнське об’єднання \”Свобода\”.

Після взяття до відома цієї інформації новообрані депутати сформували тимчасову президію, секретаріат, лічильну комісію та затвердили порядок денний першої сесії.

Члени тимчасової президії подякували районній виборчій комісії за організацію і проведення в районі виборів депутатів та колишній голові районної ради Наталії Руснак за роботу на цій посаді.

Потім депутати перейшли до вирішення організаційних питань – обрання голови і заступника голови районної ради сьомого скликання.

У результаті таємного голосування головою Тальнівської районної ради обрана Валентина Любомська (Радикальна Партія Олега Ляшка).

Новообрана голова районної ради щиро подякувала депутатському корпусу за довіру, висловила упевненість у майбутній співпраці, яка спрямовуватиметься на поліпшення добробуту жителів Тальнівщини.

Депутати наступним голосуванням затвердили рішення про присвоєння рангу та оплату праці новообраному голові районної ради.

За пропозицією Валентини Любомської питання обрання заступника перенесено на наступну сесію районної ради.

Також депутати ухвалили рішення про утворення постійних комісій районної ради, обрання їх голів та персонального складу.

На цьому перша сесія районної ради завершила свою роботу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x