Корсунські депутати затвердили план роботи на грудень

Корсунські депутати затвердили план роботи на грудень

26 листопада 2015 року продовжено роботу першої сесії районної ради сьомого скликання. Вів друге пленарне засідання голова районної ради Валерій Заболотній.
Розпочалося засідання з хвилини мовчання щодо вшанування пам’яті військовослужбовців і мирних жителів, загиблих під час Євромайдану та проведення антитерористичної операції на Сході України. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Потім депутати затвердили порядок денний засідання, взяли до уваги повідомлення про реєстрацію у Корсунь-Шевченківській районній раді депутатських фракцій від політичної партії ВО «Черкащани», ВО «Батьківщина», Радикальної партії Олега Ляшка.

У ході роботи депутати утворили робочу групу для підготовки проекту Регламенту районної ради сьомого скликання; постійні комісії районної ради; президію районної ради та затвердили Положення про неї. А ще затвердили структуру і чисельність виконавчого апарату районної ради, план роботи районної ради на грудень 2015 року.

Депутати взяли до відома інформації Міністерства соціальної політики України, які надійшли на звернення депутатів районної ради шостого скликання, та звернення від Корсунь-Шевченківської районної партійної організації ВО «Свобода».

Перша сесія районної ради сьомого скликання завершила свою роботу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x