Міський голова перевірив хід ремонтних робіт у школі №17

Міський голова перевірив хід ремонтних робіт у школі №17

Незапланований візит у черкаську спеціалізовану школу №17 здійснив учора міський голова Черкас Анатолій Бондаренко разом із заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаської міської ради Станіславом Овчаренком і депутатом міської ради Олександром Радуцьким. Мер особисто перевірив хід ремонтних робіт у навчальних класах, актовій та спортивній залах, з\’ясував причини затримки закінчення ремонту і дав відповідні доручення на їх усунення. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

– Ремонт потрібно закінчити якомога швидше, – відзначив Анатолій Бондаренко. – Спортивні зали, де школярі не тільки проводять уроки фізичного виховання, а й охоче грають у різноманітні спортивні ігри, не повинні бути зразка минулого століття. Тим більше, не можна допускати ситуацій, коли в школі через затримки в ремонті не функціонує жодна актова зала.

Міський голова перевірив хід ремонтних робіт у школі №17

Не оминув увагою міський голова і шкільну їдальню. За доброю традицією, скуштував, чим годують черкаських школярів. На обід були макарони з сосискою, салат із капусти і гречаний суп. Дегустацією дитячих обідів Анатолій Бондаренко залишився задоволеним, з’ясувавши принагідно, чи вистачає коштів на те, щоб повноцінно годувати учнів початкових класів за бюджетні кошти.

Не обійшовся візит мера до школи і без батьківських звернень, одне з яких стосувалося розмітки біля музичної школи №1 на вулиці Б. Вишневецького. Батьки пожалілися на те, що після ремонту дороги біля музичної школи забули на нести дорожню розмітку. Між тим ця ділянка руху транспорту досить небезпечна, особливо затемна. Мер пообіцяв ситуацію виправити, і вже за годину після візиту до школи дав на те відповідне доручення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x