Депутати Черкаської райради утворили комісії та обрали їх голів

Депутати Черкаської райради утворили комісії та обрали їх голів

27 листопада 2015 року було продовжено роботу першої сесії районної ради сьомого скликання. Вів засідання голова районної ради Олексій Собко.

Розпочалося засідання з хвилини мовчання щодо вшанування пам’яті жертв Голодоморів в Україні. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській райраді.

Потім депутати внесли додатково до порядку денного наступні питання: про внесення змін до рішення районної ради від 12.05.2006 № 2-6 «Про структуру і чисельність виконавчого апарату районної ради»; про внесення змін до районної програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища; про внесення змін до рішення районної ради від 23.01.2015 № 48-6/VІ «Про районний бюджет на 2015 рік» (із змінами).

Перед початком розгляду питань порядку денного голова районної ради Олексій Собко склав Присягу посадової особи місцевого самоврядування та став до виконання обов’язків голови ради.

У ході роботи депутати утворили постійні комісії районної ради, обрали їх голів, та головуючий повідомив про реєстрацію депутатських фракцій.

Також розглянули питання управління майном районної комунальної власності.

На цьому перша сесія районної ради сьомого скликання завершила свою роботу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x