Через несправне пічне опалення за добу в області сталися чотири пожежі

Через несправне пічне опалення за добу в області сталися чотири пожежі

26 листопада черговим караулом Маньківської пожежно-рятувальної частини ліквідували дві пожежі. Перша виникла вранці в селі Роги, де у житловому будинку на вулиці Леніна загорілися речі домашнього вжитку. Про це \”Нова Доба\” дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Під кінець дня, цей же караул виїжджав до села Іваньки де у надвірній споруді на вулиці Леніна загорілися дрова та солома. За допомогою добровільної пожежної команди Іваньківського цукрового заводу пожежу було ліквідовано впродовж 25 хвилин.

О 17:10 в селі Дубіївка Черкаського району на вулиці Богдана Хмельницького загорілася покрівля столярного цеху. Завдяки спільним зусиллям добровільних пожежних команд ГНС із села Хацьки, місцевої пожежної команди селища Ірдинь, а також військової частини о 20:00 пожежу було ліквідовано. В наслідок пожежі вогнем знищено покрівлю на площі 18 кв.м. та 7 м.куб. дошки.

Цього ж дня, в селищі Цибулів Монастирищенського району рятувальники ліквідували загорання у житловому будинку на вулиці Садовій. Ще до прибуття вогнеборців вогонь встиг охопити покрівлю та домашні речі. Професійними діями фахівців ДСНС займання впродовж 40 хвилин було ліквідоване.

Як з`ясувалося під час перевірки, причиною цих пожеж стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x