Канівчанка дурила людей через Інтернет

Канівчанка дурила людей через Інтернет

21-річна жителька міста Канева розміщувала на одному із інтренет-сайтів неправдиву інформацію про продаж побутових товарів та одягу. Працівники міліції встановили сімох осіб, які зі своїх кишень віддали шахрайці близько 12000 гривень. Про це «Нова Доба» дізналася в УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Канівського міського відділу міліції звернулася 31-річна громадянка та повідомила, що на одному із сайтів знайшла необхідний їй одяг за привабливою ціною. Зв’язалася з продавцем, щоб домовитися про умови купівлі. Відіславши на картковий рахунок 850 гривень, ошукана жінка обраний товар так і не отримала.

Працівники міліції розпочали роботу щодо встановлення особи зловмисниці. Шляхом проведених оперативних заходів, правоохоронці вийшли на слід зловмисниці. Підприємлива дівчина вигадала схему, за якою обводила навколо пальця довірливих громадян: розміщувала в інтернеті повідомлення про продаж певних товарів за заниженою ціною. Коли до неї зверталися потенційні покупці та перераховували їй гроші, шахрайка зникала, а замовлені речі не пересилала.

За даним фактом слідчим відділенням Канівським міськвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). За вчинення правопорушення юній зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Триває досудове розслідування. Працівники міліції продовжують розшукувати людей, які постраждали від діяльності шахрайки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x