Жителька Кіровоградщини обкрадала вчителів у Смілі

Жителька Кіровоградщини обкрадала вчителів у Смілі

В Смілі правоохоронці затримали 26-річну жительку Кіровоградщини, яка впродовж тижня обікрала вчителів трьох навчальних закладів. За вчинене їй загрожує позбавлення волі на строк до трьох років. Про це \”Нова Доба\” дізналася в секторі комунікації ГУНП в Черкаській області.

До Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення від 44-річної вчительки однієї із шкіл міста про крадіжку. Потерпіла розповіла, що в навчальному класі з її сумочки невідома жінка викрала гаманець.
На місце події прибули правоохоронці та з\’ясували, що учні й вчителі бачили як в приміщенні школи ходила незнайома жінка. Через декілька хвилин після того як вона вийшла з навчального закладу потерпіла виявила відсутність гаманця. Поспілкувавшись з учнями та працівниками навчального закладу, працівники поліції з\’ясували прикмети та напрямок руху ймовірної злодійки. Неподалік від школи поліцейські помітили жінку, що співпадала з отриманим описом. При особистому огляді особи поліцейські виявили та вилучили крадений гаманець.

У ході досудового розслідування з\’ясувалося, що зловмисниця також причетна ще до двох аналогічних крадіжок із шкіл міста. Потерпілими також виявилися вчителі в котрих 26-річна крадійка викрала мобільні телефони.
За цими фактами Смілянським відділом поліції зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень згідно статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x