У Звенигородці чоловік обікрав пенсіонерку

У Звенигородці чоловік обікрав пенсіонерку

В Звенигородці чоловік проник у квартиру пенсіонерки, завдав їй тілесних ушкоджень та заволодів золотими прикрасами, продуктами харчування і грошовими коштами. Через добу його затримали в одному із сіл району, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Про це \”Нова Доба\” дізналася в секторі комунікацій ГУНП в Черкаській області.

До Звенигородського відділу поліції звернулась 62-річна місцева жителька та повідомила про розбійний напад. Зі слів пенсіонерки, вночі до її квартири проник невідомий, побив її і викрав з приміщення золоті прикраси, продукти харчування та 500 гривень. Потерпіла додала, що в особі нападника вона впізнала колишнього хлопця її дочки. В ході проведення оперативно-розшукових заходів підозрюваного знайшли в одному із сіл Звенигородського району. 25-річний чоловік підтвердив, що вчинив розбійний напад на потерпілу, і пояснити свої дії відмовився.

Чоловіка затримано, відносно нього відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x