Уманчанин зловив злочинця, який обкрадав його будинок

Уманчанин зловив злочинця, який обкрадав його будинок

Повернувшись з роботи, житель міста Умань побачив невідомого, який виносив з його будинку посуд. Він наздогнав крадія та викликав правоохоронців. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Уманського відділу поліції надійшла інформація про крадіжку. 31-річний місцевий житель повідомив, що власними зусиллями спіймав зловмисника, який з його підвалу викрав набір кухонного посуду, вартістю близько 1000 гривень.
Поліцейські доставили підозрюваного до відділу поліції для дачі показань. В кабінеті слідчого він розповів, що крадіжку планував заздалегідь: визначив час коли нікого з господарів не буде вдома, розібрав частин даху погреба, проник всередину й заволодів посудом, який в подальшому мав намір продати.

За цим фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x