У Кам’янському районі зловмисник пограбував односельчанку

У Кам’янському районі зловмисник пограбував односельчанку

Чоловік вирвав з рук пенсіонерки сумку та зник з місця події. Свідками правопорушення стали місцеві жителі, які допомогли правоохоронцям відшукати грабіжника. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Кам’янського відділення поліції надійшло повідомлення від голови сільради одного із селищ району про скоєння грабіжницьких дій. Подія трапилася ввечері, 64-річну пенсіонерку пограбували біля її власного будинку.

Потерпіла розповіла, що поверталася додому, як раптом ззаду підбіг чоловік та вирвав з її рук сумку, в якій знаходилися особисті речі та кошти в сумі 60 гривень, після чого втік. Свідками даної події стали односельчани потерпілої, що проходили поруч. Вони впізнали грабіжника. Ним виявився 38-річний місцевий житель. Працівники поліції навідалися до зловмисника за місцем проживання. Чоловік зрозумівши, що його викрито в усьому зізнався, пояснити свій вчинок не зміг.

За цим фактом Кам’янським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x