Команда «Черкаського Дніпра» зустрілась з черкаськими владцями

Команда «Черкаського Дніпра» зустрілась з черкаськими владцями

У суботу, 28 листопада 2015 року, у прес-холі футбольного клубу відбулася зустріч генерального директора футбольного клубу Володимира Лашкула з гравцями та тренерами команди майстрів «Черкаський Дніпро». Про це «Нова Доба» дізналася з сайту \”Черкаського Дніпра\”.

На зустріч були запрошені та взяли участь новообрані міський голова Черкас Анатолій Бондаренкота голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець, а також голова Опікунської ради ФК «Черкаський Дніпро» Наталія Кравцова.
Новообраний міський голова Черкас Анатолій Бондаренко привітав команду з хорошою грою у першій половині футбольного сезону 2015/16 років і невимушено закликав футболістів, тренерів і керівництво футбольного клубу поборотися за вихід
до Прем’єр-ліги. При цьому запевнив, що Черкаська міська рада всебічно підтримає футбольний клуб і команду майстрів у вирішенні питань матеріально-технічного і фінансового забезпечення, а також побудови навчально-тренувального центру «Академія футболу ФК «Черкаський Дніпро» для дітей і юнацтва міста Черкаси і Черкаської області».

Команда «Черкаського Дніпра» зустрілась з черкаськими владцями

На завершення зустрічі капітан команди Олег Тарасенко від імені футбольного клубу і команди майстрів «Черкаський Дніпро» привітав Володимира Лашкула з Днем народження, яке Володимир відзначив 16 листопада.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x