У черкаській школі презентували обладнання для кабінетів фізики

У черкаській школі презентували обладнання для кабінетів фізики

На базі Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №17 за підтримки Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради відбулася презентація обладнання для кабінетів фізики. Презентували обладнання ПАТ «Електровимірювач» (Житомир) та компанія «БМС-ТЕХНО» (Київ). «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.
Директори та вчителі фізики черкаських шкіл наочно мали змогу ознайомитися з продукцією кожного виробника. Кількість та формат обладнання обиратимуть самостійно, дотримуючись відповідно стандартних норм.
Представники ПАТ «Електровимірювач» (Житомир) продемонстрували лабораторні комплекти та демонстраційні набори, універсальний програмно-апаратний комплекс та ін.

А від компанії «БМС-ТЕХНО» було представлено Переносні цифрові лабораторії для кабінету фізики, демонстраційні, загального призначення та прилади для лабораторних робіт, інтерактивні мультимедійні комплекси, серед яких і стрілецький симулятор «Шкільний тир» та ін.
Кожен з представників демонстрував переваги відповідного пристрою, а більш детальну інформацію можна було отримати в роздатковому матеріалі.

Як відомо, уряд виділив кошти на шкільні кабінети фізики і хімії, а тому переоснащення шкільних кабінетів фізики буде розпочато вже в 2015 році. Упродовж 2016-го та наступних років планується продовжити оснащення кабінетів фізики та оснастити лабораторним обладнанням кабінети хімії, біології, географії, математики та інформатики.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x