Чоловік з будинку уманчанки викрав золоті прикраси

Чоловік з будинку уманчанки викрав золоті прикраси

Раніше судимий чоловік з будинку уманчанки викрав золоті прикраси. Підозрюваного правоохоронці затримали за декілька годин. Сума завданих збитків становить 3000 гривень. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до працівників поліції зателефонувала 32-річна жителька міста Умань. Жінка повідомила, що невідома особа викрала з будинку золоті прикраси. Як з’ясувалось, потерпіла повернулась з магазину додому та виявила, що вікно до будинку вибите, а в середині приміщення все розкидано. Оглянувши всі кімнати, жінка виявила відсутність золотих прикрас. Правоохоронці провели подворовий обхід та дізнались, що декілька годин назад біля будинку потерпілої люди бачили невідомого, який виходив із її подвір’я. Проведеними заходами працівники поліції встановили особу підозрюваного, ним виявився 21-річний раніше судимий уманчанин. Хлопця затримали за місцем проживання, де працівники поліції виявили викрадені речі потерпілої.

На цей час правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до вчинення інших крадіжок на території міста Умань. За даним фактом слідчим відділенням Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі строком від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x