Держслужбовців Черкащини навчали протидіяти корупції

Держслужбовців Черкащини навчали протидіяти корупції

З метою підвищення професійного рівня та правової свідомості, формування однакового підходу до розуміння і застосування норм антикорупційного законодавства в Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів пройшов тематичний семінар «Запобігання та протидія проявам корупції» для публічних службовців області. У рамках навчання відбулось детальне обговорення практики застосування положень антикорупційного законодавства, вивчення особливостей взаємодії антикорупційних інституцій з органами влади та органами місцевого самоврядування. Про це інформує Черкаський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Програму семінару реалізовували викладачі-практики. Кандидат юридичних наук Микола Сивак проаналізував корупційні ризики в діяльності публічних службовців, розкрив поняття викривачів корупції та роз’яснив гарантії захисту викривачів за законодавством України.

Провідний інспектор сектору з питань запобігання та виявлення корупції обласної державної адміністрації Вадим Сєрік обговорив із слухачами практичні аспекти функціонування системи запобігання корупції в Україні та впровадження електронного декларування.

Слід зазначити, що в умовах активної протидії проявам корупції в Центрі створена унікальна інтелектуальна платформа для обговорення актуальних питань з реалізації державної антикорупційної політики в регіоні, розроблені електронні кейси навчально-методичних матеріалів для слухачів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x