У Черкасах затримали крадія кабелю

У Черкасах затримали крадія кабелю

Черкаські патрульні затримали чоловіка, який серед дня з ліфтової шахти багатоповерхівки викрав електричний кабель. Його затримано по дорозі до пункту прийому брухту і доставлено до Черкаського відділу поліції для дачі показів. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До поліцейських звернулися жителі одного із будинків міста та повідомили про те, що невідомий з ліфтової шахти багатоповерхівки викрав еклектричний кабель. При огляді прилеглої території, правоохоронці побачили чоловіка, який обпалював на вогнищі дроти. Поліцейські затримали чоловіка. Ним виявився 54-річний раніше судимий місцевий житель. Його доставили до Черкаського відділу поліції для дачі показів. Слідчому затриманий пояснив, що не працює і потрібні були кошти. Тому ходив по вулицям та під’їздам, збираючи металеві предмети. Потім все здавав на металобрухт.

За цим фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x