Щоб зупинити автомобіль правопорушника, поліцейські застосували зброю

Щоб зупинити автомобіль правопорушника, поліцейські застосували зброю

У Каневі поліцейські сектору реагування патрульної поліції затримали водія, який за кермом автомобіля «Рено Дастер» порушував Правила дорожнього руху. На водія склали адміністративні матеріали. Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції Канівського відділення поліції, патрулюючи вдень містом, побачили автомобіль, що рухався на великій швидкості. На вимогу поліцейського зупинитися водій не відреагував та продовжив рух, ледь не збивши пішоходів, які переходили дорогу. Правоохоронці почали переслідувати правопорушника. На вимоги негайно зупинити автомобіль водій не реагував. Коли автомобіль правопорушника виїхав за межі міста, поліцейські застосували зброю, здійснивши постріл по колесах, після чого автомобіль зупинився. Водія затримали, ним виявився раніше судимий житель одного із сіл Канівського району, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На водія складено адміністративний матеріал за частиною 1 статті 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп\’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, з\’ясувалося, що чоловік є підозрюваним у кримінальному провадженні, яке було відкрито за статтею 289 Кримінального кодексу України та розслідується поліцією Черкащини. Йому було обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. На даний час вирішується питання про зміну зловмиснику запобіжного заходу на більш суворий.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x