Студенти-дизайнери ЧДТУ представили своє бачення оновлення холу 4-го корпусу

Студенти-дизайнери ЧДТУ представили своє бачення оновлення холу 4-го корпусу

Студенти магістратури групи МДЗ-42 Сергій Нестеренко, Інна Московенко, Валерія Овчаренко та Вікторія Максимчук, що навчаються за освітньою програмою «Дизайн середовища», розробили проекти з оновлення естетичного вигляду та функціональних зон холу 4-го корпусу Черкаського державного технологічного університету. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі навчального закладу.

Підґрунтям мотивації та натхнення стало заплановане рішення керівництва закладу виділити місце зони гардеробу під облаштування аудиторії-майстерні для кафедри дизайну. Тож бачення сучасних умов і предметно-просторового середовища навчання охопило і загальний простір вхідної зони 1 поверху – холу. Протягом осіннього семестру кожен зі студентів розробляв власний варіант дизайн-реорганізації. Презентація виконаних проектів відбулася за участі розширеного складу експертної ради: декана факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування та дизайну Миколи Підгорного, завідувача кафедри дизайну Наталії Романенко, керівника освітньої програми «Дизайн середовища» Наталії Сергеєвої, фахових викладачів напряму Сергія Шилімова, Григорія Депутата, Мекурія Демессіє, а також голови студентського самоврядування Василя Кисленка. Результатом аналітичного розгляду проектів стало рішення об’єднати вдалі елементи запропонованих варіантів у єдину пропозицію.

За основу спільного проекту було взято розробку Вікторії Максимчук. У спільному художньо-стилістичному спрямуванні доопрацьовано обладнання та оздоблення інтер’єрів аудиторії-майстерні та холу згідно їх функціональних завдань. Наступними кроками роботи є залучення кола фахівців інженерно-технологічної сфери, проведення розрахунків етапності реалізації проекту та його кошторису.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x