Цього року з ДФРР Черкащина отримала понад 67 млн грн

Цього року з ДФРР Черкащина отримала понад 67 млн грн

Перспективний розвиток, а не латання «дірок». За цим критерієм на Черкащині відбиратимуть проекти на фінансування з Державного фонду регіонального розвитку на 2016 рік. Про це її очільник Юрій Ткаченко сказав на координаційній нараді в Черкаській ОДА.
Натепер на онлайн-платформу Мінрегіону вже подано 119 проектів. Але щотретій – недоладний, кажуть в обласному департаменті економічного розвитку й торгівлі. Переважно через застарілу проектно-кошторисну документацію та неякісну підготовку матеріалів. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

– Кожен департамент до кінця тижня повинен сформувати свої пропозиції, відповідно до пріоритетів, – зауважує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Так ми комплексно зможемо оцінити, який ресурс потрібний – на рівні міст чи районів, області й держави. Приміром, для освіти пріоритетом стане закупівля шкільних автобусів, для медицини – переоснащення тощо. Вимоги до проектних пропозицій на доведені нам 123 млн грн у 2016 році стали жорсткішими. Тому ми й подаватимемо від області комплексні проекти регіонального розвитку. До речі, вже зареєстровані та розглядатимемо проекти, запропоновані й нашими трьома об’єднаними тергромадами.

Цьогоріч на розвиток окремих території Черкащина отримала понад 67 млн грн із ДФРР. Як наголосив обласний керманич на нараді, всі 18 проектів мають бути завершені до кінця року. Для цього він закликав мобілізуватися керівників на місцях. Інакше відповідатимуть персонально.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x