Зі скандального гуртожитку по Горького примусово виселили 5 сімей

Зі скандального гуртожитку по Горького примусово виселили 5 сімей

Із речами на вихід. Зі скандального гуртожитку, що в Черкасах по Горького,4, примусово виселили 5 сімей. Вони всіляко противилися. На свій захист навіть покликали свободівців. Разом заблокували вхід до гуртожитку. Не пускали туди ні судових виконавців, ні правоохоронців. Марія Гаврилян із усіма подробицями.

Це судові виконавці намагаються потрапити всередину. На вході живий паркан створили мешканці. Дії візитерів вони називають незаконними.
– Я роблю повідомлення про злочин про те, що виконавча служба…

– А де міліція, нам перешкоджають у вчиненні виконавчих дій! Зреагуйте!!!

Стосунки у штурханині з’ясовують майже годину. Зрештою судові виконавці таки потрапляють у гуртожиток.

Вікторія Павленко, начальник Придніпровського відділу виконавчої служби черкаського міського управління юстиції: «Нині виконавцями проводиться примусове виселення. Воно полягає у звільненні приміщення від речей боржника. Ці дії проводяться за участі 2 понятих, працівника міліції».

Світлана Гондя, мешканка гуртожитку: «Зараз у прокуратуру подаємо заяву, оскільки в нас іде судовий процес, а вони незаконно діють. А ми зараз просто на Майдан. Майдан приїде і буде помагати нам вирішувати проблеми».

Майже два роки мешканці гуртожитку судилися із його власником. Феміда врешті стала на його бік. Товариство «Прайм-Буд» тепер планує перебудувати гуртожиток на житловий будинок. У прибудові знизу розмістять магазин, спортзал і кабінет сімейного лікаря.

Тетяна Грабина, мешканка гуртожитку: «Тут буде проведена реконструкція, і нам будуть надані однокімнатні квартири. Ми зможемо приватизувати їх, як усі люди, використавши своє право на приватизацію».

На такі пропозиції забудовника не пристали лише 5 родин із 21-єї. Їм як мирову запропонували навіть переїхати звідси у відремонтовані приміщення по Нечуя Левицького.

Ніна Набокіна, директор ТОВ «Прайм-Буд»: «Ми вирішили придбати кімнати й переселити туди мешканців. Добровільно вони не схотіли цього зробити. Тому ми подали до суду. Довга тяганина завершилася касаційним судом. Всі суди ми виграли».

Речі незгодних у нові оселі силоміць перевозять судові виконавці. Там їх передадуть власникам разом із ордерами на нове житло. Це вже обіцяє керівництво «Прайм-Буду».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x