У Черкасах підписано Меморандум щодо підтримки руху миротворців ООН

У Черкасах підписано Меморандум щодо підтримки руху миротворців ООН

30 листопада 2015 року було підписано Меморандум між Департаментом освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради й Громадською організацією «Миротворці ООН, учасники миротворчих операцій та інвалідів війни». \”Нова Доба\” про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Підписання меморандуму ставить за мету налагодження співпраці та активізації миротворчого та волонтерського руху серед дітей та молоді м. Черкаси щодо сприяння поширенню волонтерської діяльності, популяризації ідей глобальної миротворчості, толерантності та громадської свідомості, налагодження зв’язків між юними та дорослими миротворцями з різних міст та країн.

Сторони діятимуть як рівноправні партнери в поширенні знань про організацію миротворчого процесу в світі, у захисті інтересів учнівської молоді, в організації дозвілля та громадського життя, інформаційній підтримці руху миротворців ООН, заохоченні гуманітарної та громадської діяльності дітей та підлітків, вихованні толерантності та культури спілкування.

Меморандум передбачає створення умов для поширення знань про діяльність організації миротворців ООН і проекту «Мережа шкіл миру» та «Руху юних миротворців» в навчальних закладах міста Черкаси.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x