Житель Корсунщини поцупив гроші у сплячого товариша

Житель Корсунщини поцупив гроші у сплячого товариша

Викравши у свого знайомого гроші, чоловік вирушив до магазину витрачати їх, де й був затриманий правоохоронцями. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернувся 28-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що його товариш викрав у нього кошти. Як з’ясували правоохоронці, потерпілий прийшов на чергове застілля до свого знайомого. Ввечері вони випили та полягали спати, а на ранок виявив, що з кишені зникли гроші. Підозра впала на знайомого потерпілого. Проведеними заходами 31-річного чоловіка було затримано біля магазину та доставлено до поліції.

Слідчому підозрюваний пояснив, що у свого знайомого в кишені побачив кошти, скористався моментом та викрав 900 гривень.

Слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x