Понад 17,5 тис звернень надійшло до ЦНАПу Черкаського району

Понад 17,5 тис звернень надійшло до ЦНАПу Черкаського району

Про це у ході координаційної наради поінформував начальник відділу надання адміністративно-дозвільних процедур Ярослав Максимов.
За його словами, левова частка звернень припадає на послуги у сфері земельних питань (12929 послуг), реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (1611 послуг), а також послуги, що стосуються напряму будівництва та архітектури (1009 послуг). При цьому в середньому за місяць надається 1451 послуг. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

У ЦНАПі забезпечено позачерговий прийом учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та їхніх сімей. – У наступному році в Центрі адмінпослуг планується запровадити прийом заявників на реєстрацію нерухомого майна та бізнесу, – зазначає Ярослав Максимов. – Перехідний період триватиме до 30 квітня наступного року. Як проводити прийом документів у цих реєстрах, адміністраторів ЦНАПів персонально навчатимуть фахівці Головного управління юстиції. Окрім того, в наступному році очікується скорочення адмінпослуг у сфері земельних відносин, створення нової служби, що буде об’єднувати СЕС та ветмедицину, внаслідок чого перелік надаваних Центром послуг може збільшитися. На сьогодні у ЦНАП надається 54 адміністративні послуги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x