Убивцю з Лисянщини взяли під варту

Убивцю з Лисянщини взяли під варту

Під час конфлікту нападник душив потерпілу, завдав ножових поранень, після чого намагався спалити тіло. За вчинене йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Черкаської області.

До Лисянського відділення поліції надійшла заява, що в одному із сіл району зникла місцева жінка. Родичі пенсіонерки розповіли, що її оселя зачинена, і на телефонні дзвінки вона не відповідає вже декілька днів.

Тіло жінки з ознаками насильницької смерті виявили на території села, в ямі поблизу закинутого будинку. Під час оперативних заходів поліцейські встановили особу, яка вчинила дане кримінальне правопорушення. Ним виявився сусід потерпілої. Зловмисник розповів, що того дня до нього в гості на вечерю прийшла сусідка. Під час застілля між ними виник словесний конфлікт, і чоловік почав душити жінку та наніс їй ножові поранення. Щоб приховати сліди злочину, вбивця намагався спалити труп та в подальшому на возику відвіз тіло на закинуту територію, де кинув його у яму.

За вказаним фактом зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x