У селі на Тальнівщині трапилися дві пожежі за ніч

У селі на Тальнівщині трапилися дві пожежі за ніч

2 грудня о 01:00 в селі Майданець виникла пожежа на горищі житлового будинку на вулиці Набережній. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.
Господарі, прокинувшись від різкого запаху диму, вийшли на подвір`я та побачили як вогонь охопив покрівлю будинку. Люди намагалися власними силами ліквідувати загорання, проте зрозумівши, що самим їм не впоратися, зателефонували до Служби порятунку «101».

На ліквідацію займання оперативно прибули тальнівські рятувальники та місцева пожежна команда. Завдяки спільним зусиллям вогнеборців о 02:56 пожежу вдалося локалізувати, а о 04:20 ліквідувати. Також оперативними діями бійці ДСНС змогли запобігти розповсюдженню вогню всередину будинку.

Як з`ясувалося під час попередньої перевірки, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю будинку на площі 80 м.кв., 400 кг соломи та речі домашнього вжитку.

Цієї ночі у тому ж населеному пункті аналогічна пожежа виникла у житловому будинку по провулку Захарчука. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю будинку на площі 32 м.кв. та 300 кг сіна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x