Уманчанка пограбувала таксиста

Уманчанка пограбувала таксиста

Жінка схопила мобільний телефон з панелі авто та втекла. Сума збитків складає близько 1000 гривень. Зловмисницю затримано, її дії слідчі кваліфікують за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Із заявою про пограбування до чергової частини Уманського відділу поліції звернувся 55-річний місцевий житель. Чоловік розповів поліцейським, що працює водієм таксі. Вночі підвозив жінку, яка була в стані алкогольного сп’яніння. По дорозі жінка почала кричати на нього. Щоб завершити конфлікт, таксист зупинив авто та попросив жінку на вихід. Несподівано вона схопила з панелі мобільний телефон водія і втекла.

Правоохоронці, що прибули за викликом, установили адреси викликів, куди заїжджала підозрювана та встановили її особу. Нею виявилася 33-річна місцева жителька. Жінку знайшли за місцем проживання та запросили до поліції для дачі показів. Мобільний телефон потерпілого правоохоронці вилучили у одного із приятелів підозрюваної, яка, за його словами, залишила телефон йому на збереження.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x