У ЧДТУ відбувся випуск офіцерів

У ЧДТУ відбувся випуск офіцерів

2 грудня 2015 р. у рамках урочистого заходу «Сила народу», присвяченого Дню Збройних сил України, який відзначатиметься в нашій державі 6 грудня, в актовій залі Черкаського державного технологічного університету відбулося вручення офіцерських погонів тим студентам вишу, які добровільно вибрали для себе таку нелегку, але почесну професію – захищати Батьківщину. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧДТУ.

У ЧДТУ у 2012 р. була започаткована підготовка офіцерів запасу на базі військової кафедри Сумського державного університету з присвоєнням військового звання «молодший лейтенант». В 2014 році відбувся перший випуск, а в поточному році – другий випуск.

У ЧДТУ відбувся випуск офіцерів
У ЧДТУ відбувся випуск офіцерів

Вручення офіцерських погонів урочисто відбулося на сцені актового залу ЧДТУ. Начальник кафедри військової підготовки Сумського державного університету, кандидат технічних наук, доцент, полковник Микола Миколайович Ляпа зачитав наказ Міністра оборони України про присвоєння військового звання «молодший лейтенант», а виконуючий обов’язки ректора Черкаського державного технологічного університету Сергій Анатолійович Назаренко виконав почесну місію – вручив погони та привітав тепер вже студентів-офіцерів з цією визначною подією у їхньому житті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x