На Звенигородщині будинок-інтернат для людей з особливими потребами відвідав голова РДА

На Звенигородщині будинок-інтернат для людей з особливими потребами відвідав голова РДА

Увесь світ 3 грудня відзначає День інвалідів, що покликаний привернути увагу громадськості до проблем людей з особливими потребами. Тож саме у цей день голова Звенигородської райдержадміністрації Василь Довбуш відвідав Звенигородський будинок-інтернат для інвалідів та престарілих, повідомляють у Звенигородській райдержадміністрації.

Завітавши до закладу, Василь Миколайович, у першу чергу ознайомився із виставкою творчих робіт підопічних будинку-інтернату та висловив щиру вдячність всім, хто допомагає вирішувати проблеми людям з обмеженими можливостями та турбується про них.
− Сьогодні особливого вшанування і відзначення заслуговують ті люди, які не впали в розпач, не замкнулись у собі, а в силу власних можливостей працюють, беруть активну участь в громадському житті району, займаються спортом, репетиторством, рукоділлям, художніми промислами і самодіяльністю, виховують дітей і онуків. Приємно відзначити, що більшість з вас проявляють високі громадські й морально-вольові якості, живуть повноцінним життям і є прикладом для всіх нас, − звернувся до підопічних будинку-інтернату Василь Довбуш.

У будинку-інтернаті проживає 335 підопічних, з них 269 – з інвалідністю. Як наголосив директор закладу Василь Чорновіл, у будинку-інтернаті намагаються створити належні умови проживання, домашній затишок, тепло, забезпечити повноцінне харчування, якісне медичне обслуговування та реабілітацію, а дозвілля зробити цікавим і змістовним.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x