На Звенигородщині юнак обікрав знайому, поки та спала

На Звенигородщині юнак обікрав знайому, поки та спала

Викравши з будинку своєї знайомої гроші, чоловік вирушив їх витрачати у найближчий бар. Правоохоронці крадія затримали, його дії слідчі кваліфікують як крадіжку. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до працівників поліції зателефонувала 28-річна жителька одного із сіл Звенигородського району. Жінка розповіла, що з її гаманця викрали грошові кошти. На місці події правоохоронці з’ясували, що вдень жінка прилягла відпочити, а коли прокинулась, виявила, що двері до будинку відчинені, а з гаманця сумки викрадено близько 600 гривень.

Про подію жінці розповів її малолітній син, сказав, що до хати приходив знайомий. Отримавши опис гостя, працівники поліції встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 17-річний житель сусіднього села. Правоохоронці затримали молодика за місцем проживання. Хлопець розповів, що прийшов до знайомої в гості, скориставшись моментом, що вона спить, викрав з гаманця грошові кошти в сумі близько 600 гривень, які витратив того ж вечора у місцевому барі.

За даним фактом слідчим відділенням Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x