Щоб дістати наркотики, жителька Лисянки вкрала у вчительки гроші

Щоб дістати наркотики, жителька Лисянки вкрала у вчительки гроші

26-річна жителька Лисянки обікрала сільського вчителя зі Звенигородського району. Викрадені гроші витратила на наркотики. Її було затримано, і вона дає покази.Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Із повідомлення про крадіжку до Звенигородського відділу поліції звернулась 52-річна жителька одного із сіл району. Потерпіла розповіла поліцейським, що працює вчителем в навчальному закладі. У школі невідома жінка вирішувала питання про перехід до навчального закладу її дочки. Після візиту незнайомки, педагог виявила, що з сумки зник гаманець, де було 1050 гривень.

Правоохоронці, що прибули за викликом, опитали потерпілу та отримали опис зловмисниці. Нею виявилась раніше судима 26-річна жителька Лисянки. Жінку розшукали на одній із вулиць міста Звенигородка. Розуміючи, що її викрито, вона зізналась у вчиненому. Розповіла, що не працює і потребувала коштів на наркотики. Зайшла до школи та вигадала історію про те, що їй потрібно влаштувати до школи дочку. Вчителя вона обікрала, коли та на хвилинку вийшла з класу.

За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x