Найближчим часом у Черкасах обіцяють ввести в експлуатацію муфельну піч

Найближчим часом у Черкасах обіцяють ввести в експлуатацію муфельну піч

Проблемі утилізації біологічних відходів з усього міста – вже не один рік. Раніше післяопераційні біологічні відходи, забруднені матеріали роботи лікувальних закладів і тіла мертвих тварин, за словами директора департаменту охорони здоров\’я та медичних послуг Черкаської міської ради Олега Стадника, звозили на полігон – у, так звану, яму Беккера. Коли ж її заповнили, постало питання про перехід до більш цивілізованого способу утилізації біовідходів – створення такого собі маленького крематорію. Кошти на придбання муфельної печі, а також будівництва приміщення для неї виділили з обласного бюджету. Встановили її у районі «Д», подалі від житлових приміщень та передали на баланс міста – комунальному підприємству «Екологія». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Учора міський голова Черкас Анатолій Бондаренко особисто з\’ясовував, чи готова муфельна піч до використання, та в чому затримка введення її в експлуатацію.

Найближчим часом проблеми з оформленням необхідної документації, за словами Анатолія Бондаренка, буде вирішено, і такий необхідний об’єкт як муфельна піч введуть в експлуатацію.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x