Жительці Чорнобая вручили нагороду \”Мати-героїня\”

Жительці Чорнобая вручили нагороду \”Мати-героїня\”

Днями згідно Указу Президента України Петра Порошенка Ніна Тихонівна Черненко отримала нагрудний знак та посвідчення до почесного звання України «Мати-героїня». Все своє трудове життя жінка працювала дояркою та свинаркою в місцевих господарствах та була нагороджена медалями I і II ступенів «Медаль материнства», повідомляють в Чорнобаївській райдержадміністрації.

– Звання матері найбільш шановане. Дякую Вам за те, що попри нелегкі будні, недоспані ночі, Ви дали дорогу в життя шістьом дітям. Бажаю Вам і родинам Ваших дітей, здоров’я, миру, довгих літ життя, уваги, тепла та радості від дітей та онуків, – звернулася з вітальним словом заступник голови Чорнобаївської райдержадміністрації Валентина Стилик.

Жительці Чорнобая вручили нагороду "Мати-героїня"

Привітати жінку з високою нагородою також приїхали голова селищної ради Алла Мірошниченко та голова Чорнобаївської ради ветеранів Віталій Момот. Поважні гості подякували Ніні Тихонівні за невтомну працю й належне виховання дітей, вручили їй квіти та подарунок. Мати-героїня з задоволенням поспілкувалася з гостями, розповіла про свою велику родину та поділилася спогадами життя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x