У Черкасах поліція затримала чоловіка за незаконну риболовлю

У Черкасах поліція затримала чоловіка за незаконну риболовлю

На Черкащині зловмисник намагався викрасти рибу із території рибгоспу. Зловмисника зупинили охоронці підприємства та викликали поліцейських. За вчинене чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС Черкаської області.

До Черкаського відділення поліції надійшло повідомлення від охоронців держпідприємства про скоєння крадіжки. Невідомий чоловік здійснював вилов риби на території господарства.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Працівники поліції опитали заявників та свідків події. Як з\’ясувалося, охоронці спіймали рибалку під час того, як він виловлював рибу з водойми рибгоспу. Під час спілкування з поліцейськими 38-річний зловмисник зізнався, що знав про заборону вилову риби, однак сподівався, що його ніхто не помітить. Працівниками поліції було вилучено мішок з рибою та знаряддя лову. Сума завданих збитків становить близько 600 гривень.

За даним фактом Черкаським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, або виправних робіт, або арешту, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x