Юний черкаський баскетболіст допоміг Україні обіграти збірні Литви та Молдови

Юний черкаський баскетболіст допоміг Україні обіграти збірні Литви та Молдови

Юніорська збірна України серед баскетболістів до 16 років провели перші матчі на XIX міжнародному турнірі з баскетболу пам\’яті першого міністра спорту і туризму та керівника Національного олімпійського комітету Білорусі Володимира Риженкова. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

У складі збірної U-16 виступає вихованець «Черкаських Мавп» – Денис Бачурін. У збірній України Денис дебютував ще у минулому році, тоді він був одним із наймолодших гравців команди, яка приймала участь у болгарському чемпіонату Європи цієї вікової групи. Цьогорічний цикл Денис теж може провести у збірній U-16, яку наразі тренує Андрій Харчинський.

У п’ятницю українські юніори обіграли міцну збірну Литви – 71:61. Бачурін провів на майданчику 25 хвилин, а це другий показник після найрезультативнішого гравця матчу, – Дениса Клевзуника. За цей час Бачурін здобув 7 очок та виконав 3 підбирання.

Сьогодні збірна України переконливо переграла одноліток з Молдови – 97:46. Бачурін знову вийшов у стартовому складі, але цього разу здобув лише 2 очки та 2 підбирання. Завтра українці проведуть заключний поєдинок турніру проти збірної Білорусії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x