Черкаське лісове господарство отримало золото всеукраїнського рейтингу

Черкаське лісове господарство отримало золото всеукраїнського рейтингу

ДП «Черкаське лісове господарство» отримало золото рейтингу серед лісогосподарських підприємств України у номінації «Соціальний вклад підприємства до бюджету та оплату праці». Випередили Черкаський лісгосп тільки потужні Тетерівський та Клесівський лісгоспи. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Такі результати рейтингування підприємств оприлюднив Союз національних бізнес рейтингів. Таким чином, Черкаський лісгосп отримав високе звання «Державне підприємство року-2015».

«Для нас таке визнання було неочікуваним, але приємним. Звісно, це сприятиме зміцненню статусу нашого підприємства При формуванні видаткової частини пріоритетом для нашого підприємства є соціальний захист працівників на основі колективного договору. Достойна зарплата, яку забезпечує лісгосп, дає змогу утримати висококваліфікованих фахівців на підприємстві. До того ж, ми ретельно сплачуємо всі податки та збори, є одним з найбільших поповнювачів бюджету району», – говорить директор ДП «Черкаське лісове господарство» Андрій Пустовіт.

Союз національних бізнес-рейтингів здійснює рейтингування суб’єктів господарської діяльності, ґрунтуючись на оприлюднених органами статистики фінансово-економічних показниках. Підприємствам, які покращують якість корпоративного управління, послуг та продукції, дбають не тільки про власний прибуток, але й роблять великий внесок у соціальний та економічний розвиток вітчизни, вибудовують ефективні партнерські стосунки з громадськістю та приватними підприємцями, присвоюється статус «Державне/комунальне підприємство року».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x