Черкаські спортсмени водохрещенської води не злякалися

Черкаські спортсмени водохрещенської води не  злякалися

Низка черкаських спортсменів дотрималися «хрещенських» традицій та ще вдосвіта в різних куточках міста почали стрибати в ополонку. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Одними із перших пірнали по здоров’я самбісти спортивного клубу «Грізлі». Хлопці вже не перший рік віддають дань традиціям та з самого рання стрибають в ополонку. Цьогоріч підкорювати крижану воду завітало близько двох десятків сміливців. На чолі із головним тренером клубу «Грізлі» В’ячеславом Василенком спортсмени без вагань почали стрибати в ополонку.

– Ця традиція зародилася у нас чотири роки тому. Ініціатором був я. Вважаю, що це дуже корисно як для фізичного, так і морального розвитку. Адже це наші традиції і ми маємо їх дотримуватися та берегти. Як завжди, все було просто супер. Враження незабутні. Забігли всі гуртом і вибігли. З криками, сміхом. А потім всі дружно пішли до бані. Все було чудово, – ділиться В’ячеслав Василенко, тренер спортивного клубу «Грізлі».

Черкаські спортсмени водохрещенської води не  злякалися

Дотрималася «хрещенських» традицій і черкаська фітнесистка Анна Круковська. Дівчина підкорює водну стихію вже не перший рік. 2014-ий не став винятком. По здоров’я пірнула без вагань.

– Цього року було надзвичайно холодно. Але зігрівали емоції, які просто переповнювали. А ще дуже зводило ноги від крижаної води. На Водохреще купаюся вже не перший рік. Щоразу я собі доводжу, що можу перебороти свою лінь та страх, зробити те, що робити дуже не хочеться. Проте ефект того вартий, адже це надзвичайний заряд енергії, – розповідає Анна Круковська, фітнесистка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x