На Золотоніщині молодик пограбував знайому у її ж оселі

На Золотоніщині молодик пограбував знайому у її ж оселі

На Золотоніщині чоловік пограбував свою знайому та зник з місця злочину. Правоохоронцям вдалося відшукати зловмисника. За вчинене йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Під час проведення профілактичного відпрацювання в одному із сіл Золотоніського району до правоохоронців звернулася місцева 35-річна мешканка з повідомленням про грабіж. Жінка розповіла, що її 21-річний знайомий відкрито заволодів її грошима в сумі 600 гривень, вирвавши їх у неї з рук та зник. Даний інцидент трапився в будинку потерпілої.

Отримавши опис грабіжник та з’ясувавши всі обставини події, поліцейські взялись за відпрацювання даної інформації. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці відшукали зловмисника. Затриманий пояснив свій вчинок тим, що йому необхідні були гроші для сплати боргів. Тож, скориставшись слабкістю жінки, відібрав у неї кошти. Як з\’ясувалося в процесі слідства, награбовані кошти молодик витратив на власні розваги.

За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x