У Черкасах назвуть кращого спортсмена місяця

У четвер, 10 грудня 2015 року, об 11:00 в прес-центрі «Нової Доби» (м. Черкаси, вул. Хрещатик, 223) відбудеться прес-конференція управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Під час заходу про свої здобутки на міжнародній арені розкажуть черкаські кікбоксери – призер чемпіонату світу Іван Ткаченко та його тренер Юрій Зубов.
Окрім того начальник управління проінформує про підсумки роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл області (перспективи, фінансування, досягнення) та оголосить трійку найкращих спортивних шкіл області за кількістю набраних очок з олімпійських видів спорту.

У прес-конференції візьмуть участь:
Максим Зеленський – начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА;
Катерина Коваленко – заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, майстер спорту України з веслування на байдарках і каное;
Юрій Зубов – заслужений тренер України. Його вихованці – заслужений майстер спорту України з кікбоксингу, багаторазовий чемпіон світу Сергій Черкаський; майстер спорту України з кікбоксингу, чемпіон Кубка світу, призер чемпіонату світу Іван Ткаченко; майстер спорту України міжнародного класу з кікбоксингу, володар Кубка світу, чемпіон Європи Давид Агаханов; майстер спорту України міжнародного класу з кікбоксингу, призер Кубка світу, чемпіон Кубка Європи Ігор Яременко.
Іван Ткаченко – майстер спорту України з кікбоксингу, чемпіон Кубка світу, призер чемпіонату світу
– директори дитячо-юнацьких спортивних шкіл;
– кращий спортсмен місяця.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x