Поліція ліквідувала мережу гральних закладів, яка діяла в Черкасах та Золотоноші

Поліція ліквідувала мережу гральних закладів, яка діяла в Черкасах та Золотоноші

Мережа гральних закладів діяла в місті Черкаси та місті Золотоноша під виглядом інтернет-центрів. Звідти вилучили близько 40 комплектів грального обладнання. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Під час проведення досудового розслідування співробітники Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України виявили три гральні заклади, які розташовувались у місті Черкаси та місті Золотоноша. Власник однієї мережі гральних закладів маскував їх діяльність під виглядом Інтернет-центру.

Поліція ліквідувала мережу гральних закладів, яка діяла в Черкасах та Золотоноші
Насправді гравцям пропонувалось за допомогою персональних комп’ютерів через мережу Інтернет прийняти участь у азартних іграх на симуляторах ігрових автоматів. Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили 38 персональних комп’ютерів, обладнання для доступу до мережі Інтернет, камери відеоспостереження, платіжні термінали та бухгалтерську документацію.

За фактом діяльності гральних закладів відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 тисяч до 680 тисяч гривень) з конфіскацією грального обладнання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x