Сонце під землею: дівчинка, яка співає душею

Сонце під землею: дівчинка, яка співає душею

Не всім вистачає наполегливості й терпіння для досягнення своєї мрії. А ось дев\’ятирічній Каріні Солод, яка від народження не бачить через ваду зору, це вдалося…

Маленька черкащанка має талант до музики і вже в 1,5 року заявила мамі, що обов\’язково стане сівачкою. Розвивати свій дар і здобувати нові навички дівчинка почала у вокальній студії естрадної пісні «Non Stop», що в Черкаському ЦДЮТ. Керівник гуртка Наталія Суботова розповідає, що навчання з Каріною вона починала з азів, адже її нова учениця не вміла на той час ні правильно дихати, ні працювати з голосом. Викладач навчала юну співачку не лише словами, а й дотиками. «Учениця вона дуже старанна, справжній трудоголік. Усе схоплює, як-то кажуть, на льоту», – розповідає Наталія Дмитрівна.

Сонце під землею: дівчинка, яка співає душею

Щодня, окрім вокальної студії, Каріна ще й відвідує спеціалізовану школу-інтернат для дітей із вадами зору. «Дитина дуже обдарована й бажання навчатися у неї величезне, – розповідає про свою ученицю завуч школи Наталія Олександрівна. – Є і математичні здібності, і читання в неї на високому рівні, а пишемо ми за системою Брайля, яку Каріна швидко опанувала. Каріна займає призові місця в шкільних конкурсах та бере активну участь у концертах. Ця маленька дівчинка – це наша гордість, яку ми дуже любимо!»

Нещодавно її талант помітив і професійний черкаський продюсер Олег Пугач. Він став ініціатором сольного концерту майбутньої артистки «Сонце під землею», що мав символічну назву, адже відбувся на мінус першому поверсі підземного розважально-торгового комплексу «Хрещатик Сіті». Ліричні пісні так зворушили аудиторію, що деякі глядачі навіть розплакалися. Приємно вразив дует маленької співачки з мамою, яка щоразу виводила доньку на сцену та давала до рук мікрофон. А по закінченню концерту солістка вирішила сказати кілька слів до своїх глядачів. «Я співала, співаю і буду співати для вас. Я дуже люблю вас і завжди чекатиму на своїх концертах».

Каріні неймовірно пощастило не лише з талановитою викладачкою та продюсером, але найголовніше – з мамою. Адже саме вона в усьому підтримує й завжди допомагає своїй донечці.

Надія Нестеренко, гурток
«Юні кореспонденти», ЦДЮТ, м. Черкаси

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x