Проїзні квитки, пільги для студентів та новий транспорт – Бондаренко про майбутнє черкаських тролейбусів

Проїзні квитки, пільги для студентів та новий транспорт – Бондаренко про майбутнє черкаських тролейбусів

Нові тролейбуси, які немає кому водити, пільги для студентів та курсування з інтервалом 4 хвилини – міський голова Черкас Анатолій Бондаренко розповів про стан розвитку черкаського тролейбусного транспорту та зміни, які його очікують. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Найперше нововедення, яке очікує пасажирів черкаських «рогатих» – оновлення технічне. На заміну давнім тролейбусам нові мають надійти до Черкас 15 грудня. Однак поки що ними нема кому керувати.

– Маємо 8 нових тролейбусів і тільки 2 водії. Я дав доручення, на протязі тижня після поступлення нових тролейбусів запустити їх на лінії, – заявив міський голова.

Новообраний міський очільник обіцяє запровадити колись ліквідовану систему проїзних та пільгових квитків.

– Розробляємо програму часткової компенсації вартості квитків школярам та студентам. Планували, що квиток для них буде коштувати 75 копійок, але, можливо, це буде 1 гривня – для зручності у розрахунках. Ця програма уже готова, тому, імовірно, вона почне діяти з наступного бюджетного року, – повідомив Анатолій Васильович.

Проїзні квитки на черкаські тролейбуси уже продають у Будинку торгівлі, їхня вартість – 30 гривень.

Тролейбуси мають ходити частіше: не кожні 8-10 хвилин, а щочотири хвилини – вважає міський очільник. Відповідні доручення він віддав уже «ЧеркасиЕлектротрансу».

Також Анатолій Бондаренко доручив розробити новий графік руху тролейбусів у вихідні дні, тому що багато пенсіонерів скаржаться на рідкісність маршрутів у суботу й неділю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x