Білозірці отримали Гран-прі фестивалю «Візерунки на Росі»

Білозірці отримали Гран-прі фестивалю «Візерунки на Росі»

Гран-прі та кубок учасників фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького хореографічного мистецтва «Візерунки на Росі», який проходив у місті Корсунь-Шевченківський, здобув танцювальний колектив «Грація» Білозірського центру культури та дозвілля. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

– Талановита молодь – це наше майбутнє. Підтримувати, допомагати їй рости, розвиватися, рухатися вперед – це обов’язок кожного керівника громади, – переконаний сільський голова Білозір’я Володимир Міцук, завдяки якому й стала можливою участь вихованців Центру у фестивалі. – Тим більше, цей конкурс мав благодійну мету – збір коштів на підтримку захисників України та допомогу хворим дітям. Патріотизм не нав’яжеш, його потрібно навчити, принаймні, ось на таких взірцях.

20 колективів, 13 солістів та 10 дуетів Черкаської області змагалися за перемогу. Відтак, учасники старшої групи танцювальної студії «Грація» здобули перше місце за танець «Молдовенятка» у номінації «Танці народів світу», а за танець «Циганський» – найвищу нагороду фестивалю Гран-прі та кубок учасників фестивалю. Окрім того, отримали дипломом «За найкращий сценічний костюм». Не відстали і молодші. Зокрема, соло-дует Тані Демури і Дениса Кусяки у номінації «Бальна хореографія» за сюжетний танець «Два кольори» здобули ІІ місце, а в номінації «Естрадна хореографія» за танець «Маруся» – І місце.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x