Більше півсотні нагород вибороли юні танцюристки з Черкас у Тернополі

Більше півсотні нагород вибороли юні танцюристки з Черкас у Тернополі

Вихованки студії сучасного танцю «RIO DANCE» Позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради здобули перемогу на Х танцювальній олімпіаді, Чемпіонаті України зі slow, диско та Кубку України з джазу, модерну, танцювального шоу (м. Тернопіль). Про це «Новій Добі» повідомили у Департаменті освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Змагання були відбірковими та рейтинговими на Чемпіонат Світу з сучасних танців, який відбудеться у грудні в Польщі. Маленькі танцівниці привезли до Черкас 21 перше, 15 других, 12 третіх місць та 5 кубків, з яких 3 за І-ше і 2 за ІІ-ге місця.

Абсолютними Чемпіонками стали: Косенко Аміна, Кожемяко Надія, Ромашина Ольга, Акіменко Дар’я, Піддубна Олеся, Володченко Єлизавета, Удод Олександра, Рацюк Анастасія, Маломуж Софія, Ляпунова Анастасія, Ляпунова Ксенія, Брикса Камілла, Купріянова Марія, Заболотько Марія, Ніколенко Марія, Пустовіт Анна, Андрієнко Софія, Кузьмінська Аліса, Верхогляд Анна, Бутрова Аріна, Божедомова Іванна, Волоська Марія, Деркач Ельвіна, Лобанова Єва, Пляшечко Віолетта, керівник танцювальної студії, стала віце-чемпіонкою Чемпіонату України зі slow.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x