Черкаське підприємство «приховало» майже 3,5 мільйона гривень податків

Черкаське підприємство «приховало» майже 3,5 мільйона гривень податків

Нещодавно оперативники ГУ Міндоходів у Черкаській області встановили факт кримінального правопорушення щодо ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах. Викрито черкаське товариство, яке ухилилось від сплати понад 3,4 мільйонів гривень податків. про це «Нова Доба» дізналася в головному управлінні Міндоходів у Черкаській області.

– Під час перевірки було встановлено, що посадові особи товариства у 2012 – 2013 роках умисно та безпідставно відображали в бухгалтерському і податковому обліку завідома неправдиві відомості щодо операцій з придбання товарно-матеріальних цінностей та послуг з обслуговуванню комп’ютерних систем, – говорить начальник оперативного управління Головного управління Міндоходів у Черкаській області Ігор Щерб. – В результаті протизаконних оборудок з вини посадовців були штучно завищені витрати підприємства і сформований податковий кредит з ПДВ, а до бюджету держави не сплачено податків на загальну суму понад 3 мільйони 450 тисяч гривень.

Наразі слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Черкаській області матеріали перевірки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч.3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах). Проводиться досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x