Як правильно викликати швидку (ІНФОГРАФІКА)

Як правильно викликати швидку (ІНФОГРАФІКА)

До виклику швидкої допомоги зазвичай призводять несподівані і стресові ситуації. В таких умовах людям властиво забувати навіть прості номери телефонів. Паніка призводить до того, що диспетчер чує тільки плутані, сумбурні пояснення на підвищених тонах, а тим часом іде час, так необхідний пацієнту. Тож як правильно викликати швидку і яку інформацію потрібно повідомити оператору – сьогодні в нашій інфографіці.
Додатково хочемо нагадати: якщо ви побачили, що на газоні лежить чоловік і збираєтесь викликати \”екстренку\” – спершу запитайте, чи потрібна цьому чоловіку допомога. Часто бригада приїжджає, а людина, виявляється, просто відпочиває або хильнула зайвого і зустрічає медиків нецензурною лайкою, а то навіть і бійкою.

Пам’ятаймо: кожна хвилина затримки екстреної медичної допомоги зменшує шанси вижити на 5 %. Коли медики “екстренки” виїздять на прохання пацієнтів, яким достатньо допомоги чи консультації сімейного лікаря, вони ризикують запізнитися допомогти людині, для котрої кожна хвилина – це питання життя або смерті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x