Один спортсмен на Черкащині «коштує» 81 гривню на місяць

Один спортсмен на Черкащині «коштує» 81 гривню на місяць

Скільки грошей витрачають на виховання спортсмена у дитячо-юнацькій спортивній школі Черкащини? Цю цифру з’ясували фахівці Управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЧОДА. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Як повідомила Катерина Коваленко, заступник начальника управління у справах сім\’ї, молоді та спорту, у «вартість спортсмена» входять заробітні виплати тренеру та персоналу школи, оренда тренувального приміщення, його ремонт, комунальні послуги, витрати на навчально-тренувальні та навчальні збори, закупка інвентарю.

Результати невтішні: за підрахунками Управління, найменша сума, яку витрачають в області за місяць на одного юного спортсмена – 81 гривня. Для того, щоб школа увійшла в десятку кращих, а її вихованці показували високі результати – один її учень потребує 1 200 гривень щомісяця.

– Сферу спорту звикли фінансувати за залишковим принципом. Ми намагатимемося змінити ситуацію, – зазначив начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Максим Зеленський. За його словами, Управління буде звертатися до депутатів усіх рівнів із проханням приділити більше уваги забезпеченню місцевих спортивних шкіл.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x