Молодь Золотоноші долучилася до всесвітнього «Марафону написання листів»

Молодь Золотоноші долучилася до всесвітнього «Марафону написання листів»

Днями стартувала глобальна правозахисна кампанія Amnesty International «Марафон написання листів». Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні у справах сім\’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Протягом тижня люди в усьому світі підписуватимуть петиції, аби закликати припинити порушення прав людини урядами низки країн, та писатимуть листи підтримки демонструючи солідарність з тими, хто страждає від несправедливості.

Кампанія приурочена до Міжнародного дня прав людини, який відзначається 10 грудня, що є кінцевою датою проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Цього року до проведення марафону долучились більше 80-ти активістів України, котрі зголосились організувати збір підписів в своїх населених пунктах. Мешканці міст та містечок України від Ужгорода до Попасної Луганської області виступають на захист прав людини.

Долучилася й Черкаська область, зокрема місто Золотоноша, де цього року Марафон проходить вже вчетверте.

Протягом тижня представники міського сектору молоді та спорту та МГО «Центр розвитку молоді» проводили інформаційно-просвітницькі заходи у навчальних закладах міста та збирали листи на захист незаконно засуджених людей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x