Черкаський Будинок рад – на карантині

Черкаський Будинок рад – на карантині

На час карантину тимчасово обмежили допуск до Будинку рад

Допуск до Будинку рад усіх осіб, окрім працівників структурних підрозділів облдержадміністрації та обласної ради, а також депутатів та їх помічників, тимчасово обмежили. Такі заходи триватимуть на час карантину до 3 квітня. Повідомляють в Черкаській ОДА.

Водночас на час карантину також призупиняють особистий прийом громадян очільником області та його заступниками. Втім письмові й електронні звернення громадян продовжують приймати та опрацьовувати. Наради та засідання рекомендують тимчасово проводити у режимі телефонних або відеоконференцій.

Для працівників установи пропонується дистанційна форма роботи. Крім того, в Будинку рад запровадили щоденний температурний скринінг персоналу. Всіх працівників, у яких виявили ознаки гострих респіраторних захворювань, негайно відправлятимуть додому на самоізоляцію. Також запровадили режим профілактичного спостереження за особамиз числа працівників, які відвідували країни інфекційного ризику, передбачили режим регулярного провітрювання службових приміщень та здійснення дезінфекційних заходів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x