Боднар попросив роботодавців Черкащини подбати про довезення працівників

Боднар попросив роботодавців Черкащини подбати про довезення працівників

Голова Черкаської ОДА Роман Боднар звернувся до роботодавців області із проханням подбати про довезення своїх працівників до місця роботи. У першу чергу йдеться про власників торгівельних мереж, аптек та підприємств. Про це він повідомив на своїй сторінці в Фейсбук.

«Звертаюся до роботодавців області! Подбайте про довезення своїх працівників до місця роботи!
На сьогодні із місцевих бюджетів області покриваються витрати на забезпечення транспортом в першу чергу медичних працівників.
Місто Черкаси потужності комунального електротранспорту використовує для довезення працівників медичних та стратегічно важливих підприємств, зокрема водоканалу, теплопостачального підприємства та ін.
Забезпечити транспортом кожне підприємство змоги немає.
Тому просимо власників підприємств, торгових мереж, аптек із розумінням поставитися до ситуації та подбати про довезення. Оперативно укладайте договори із місцевими перевізниками щодо нерегулярних перевезень. Транспорту для спеціальних рейсів вистачає!
Районними державними адміністраціями області підвезення медиків забезпечено. Спільно з керівниками закладів охорони здоров’я опрацьовуємо логістику по Черкаському району, де проживає багато працівників медустанов обласного центру.
Так само у взаємодії з РДА вирішуємо питання по доїзду хворих, яким необхідна процедура гемодіалізу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x