Цього вікенду «Мавпи-2» на власному паркеті приймають «Хімік-2»

Цього вікенду «Мавпи-2» на власному паркеті приймають «Хімік-2»

Дублюючий склад «Черкаських Мавп» готується до старту другого етапу чемпіонату України серед команд Вищої ліги. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

Цими вихідними до Черкас повертається Вища баскетбольна ліга. «Черкаські Мавпи-2» у стінах ПС «Фотоприлад» зіграють спарений тур проти «Хіміка-2». Южненський клуб цього року один із найпотужніших у чемпіонаті. Відповідно, на підопічних Володимира Чурсіна чекають не прості матчі.

Володимир Чурсін, головний тренер «Черкаських Мавп-2»:
«Тур не простий. Адже одночасно у нас проходитимуть матчі чемпіонату ВЮБЛ-99. Півкоманди дубля – це гравці 99-го року народження, і в них у цей день буде матч. Відповідно у 14-ть годин ми зіграємо тур по ВЮБЛ, а ввечері тур Вищої ліги. Тому велике навантаження лягатиме на старших гравців. Втім і тут в нас є втрати. Отримали травми Лунський і Пелипай. Відповідно зі старших гратимуть Ткаченко, Скапінцев і Голік. Протистоїть нам одна з найсильніших команд. Минулого сезону вони грали у фіналі Вищої ліги. У їхньому складі є кілька гравців Суперліги, є старші баскетболісти. Словом, дуже не простий тур на нас очікує».

Матчі «Черкаських Мавп-2» і «Хіміка-2» пройдуть у ПС «Фотоприлад».

Субота, 12.12
18.00 «Черкаські Мавпи-2» – «Хімік-2»
Неділя, 13.12
12.00 «Черкаські Мавпи-2» – «Хімік-2»

Окрім цього Черкаси приймають і черговий тур чемпіонату ВЮБЛ серед юнаків 1999-го року народження. «Черкаські Мавпи-99» в суботу та неділю зіграють з командами Краматорська та Дніпропетровська. Матчі також пройдуть у ПС «Фотоприлад».

Субота, 12.12
12.00 «Черкаські Мавпи-99» – ДЮКФП-3 (Краматорськ)
Неділя, 13.12
10.00 «Черкаські Маваи-99» – СДЮШОР-5 (Дніпропетровськ)

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x