Учні черкаської музичної школи гідно виступили на конкурсі в Києві

Учні черкаської музичної школи гідно виступили на конкурсі в Києві

Учні черкаської дитячої музичної школи № 5 достойно представили школу на одному з найпрестижніших конкурсах вокального мистецтва «Пісенна скарбничка» який проходив у Школі джазового та естрадного мистецтва м. Київ. Про це «Новій Добі» повідомили у Департаменті освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Вокальний ансамбль «Luckygirlsband» (керівник Марина Хомік), виборов 2 місце в номінації естрадні та джазові вокальні ансамблі. Це велика перемога, адже колектив був створений нещодавно лише у вересні 2015 року. Тож, перший вихід на велику сцену відбувся саме у Києві до того ж на конкурсі дійсно високого рівня.

Члени журі відмітили ансамблеве звучання колективу, професійно підібраний репертуар та артистизм дівчат. Дуже приємною буда така оцінка адже головою журі був директор – художній керівник Київського муніципального театру «Мала опера», член Українського театрального товариства, віце-президент Асоціації естрадних діячів України, відповідальний сек¬ретар Міжнародної асоціації естрадних діячів, президент Всеукраїнського благодійного фонду підтримки естрадного та циркового мистецтв «Аріцей».

Тарасюк Олексій (викладач – Лукашенко С.Ю.) отримав Заохочувальний Диплом в номінації академічний вокал. Це дійсно хороша відзнака адже найбільша кількість учасників була саме в цій номінації. До того ж учасники виконували 4 твори по 2 в кожному турі.
Бажаємо талановитим учням Черкаської дитячої музичної школи № 5 нових високих досягнень!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x